Informații generale

Astăzi, cu specialităţile sale, Centrul de Excelență în Energetică și Electronică oferă tinerilor cu minţi iscoditoare o largă diversitate a programelor de studii care să le deschidă calea spre împlinire personală şi recunoaştere socială. Într-o lume caracterizată de rapide şi profunde schimbări, în care cunoştinţele sunt bunul cel mai de preţ, Centrul de Excelență în Energetică și Electronică își propune să, sporească flexibilitatea învăţării, să creeze oportunităţi pentru dezvoltarea intelectuală şi profesională a elevilor săi, să faciliteze învățământul de calitate şi să contribuie la ridicarea culturală si economică. a societăţii.

Misiunea asumată în Instituția Publică Centrul de Excelență în Energetică și Electronică este de „a dezvolta valoarea în oameni, în procese și în produse". În acest sens, ne dorim să dezvoltăm învățământ şi pregătire profesională avansată, la un înalt nivel de calitate, în domenii specific, în context naţional şi internaţional, în concordanţă cu necesităţile de dezvoltare intelectuală, profesională şi socială ale fiecărui individ şi ale societăţii moldoveneşti.

Admintere 2019


Despre noiCentrul de Excelență în Energetică și Electronică îți oferă posibilitatea de a-ți transforma pasiunea în viitorul tău.

ContacteFiliala Energetică
map str.Melestiu 12
map tel: 27-13-20
map email: ceee786@gmail.com
map email: secretariat@ceee.md

Filiala Electronică
map str.M.Sadoveanu 40/2
map tel: 48-97-90

Facebook